• Nezih ve Sağlıklı Bir Ortam...
  • Kampanyalarımız için arayınız
  • Tatile Hazır mısınız?
  • Cilt Bakımı
  • Cilt Bakımı
  • Kendinize zaman ayırın
  • Dermaktif Güzellik Salonu
  • Yaza hazır mısınız?
Nezih ve Sağlıklı Bir Ortam...1 Kampanyalarımız için arayınız2 Tatile Hazır mısınız?3 Cilt Bakımı4 Cilt Bakımı5 Kendinize zaman ayırın6 Dermaktif Güzellik Salonu7 Yaza hazır mısınız?8

BÖLGESEL İNCELME NEDİR?

Bölgesel zayıflama vücudun göbek, bel, basen bölgelerinde biriken yağların yok edilmesi için kullanılan yöntemlerdir. Bu yöntemler ile özellikle diyet ve spora rağmen kurtulamadığınız yağ birikintilerini yok edebilirsiniz. Vücut bölgelerindeki yağ dokuyu eriterek, hücre bütünlüğünü bozarak buradan uzaklaştırılır.

Bölgesel incelme için hangi bölgeler uygundur?

Bölgesel incelme uygulamaları için fazlalık hissettiğiniz vücuttaki tüm bölgeler uygundur. Vücut analiziniz yapıldıktan sonra yağlanma olan bölgeler için neler yapılabileceğine uzman doktorumuz karar verecektir.

Yağ hücreleri arasındaki bağları çözüyor

Bu uygulamada kullanılan ultra kavitasyon teknolojisi ile yağ hücrelerine elastik dalgalar gönderilip, bu hücreler baloncuk şeklinde şişiriliyor.

Yağ hücrelerinin arasındaki bağların çözülmesi sağlanıyor ve hücre çeperleri zayıflatılıp parçalanarak sonuca ulaşılıyor.Lipo-cav uygulamasında bölgesel yağlara ve selülitlere üç aşamada işlem yapılıyor.Kavitasyon yöntemiyle hücreler arasıboşlukların drenajı sağlanarak fizyolojik yapının iyileştirilmesi... Yağ hücreleri arasındaki bağların zayıflatılarak kopartılması; diğer bir adı ile çözülme etkisi... Baloncuk şeklinde şişirilmiş yağ hücrelerinin çeperlerinin şok dalgaları ile zayıflatılıp parçalanması...

Erkeklerin ve Kadınların göbek sorununa çözüm!!!

Türkiye`de yaşayan birçok erkekte henüz 30 yaşına gelmeden göbek oluşmaya başlıyor. İlerleyen yaşlarda büyük bir yağ tabakası ile hayatlarını sürdüren pek çok erkek, Lipo-cav uygulaması ile kısa sürede göbek ve bel bölgesindeki yağlardan kurtuluyor.

Nasıl uygulanıyor?

Uygulama başlamadan bir gün önce ve sonraki gün en az 2,5 litre su içilmesi gerekiyor. Bu, eritilmiş olan yağların vücuttan atılması için mutlaka uyulması gereken bir kural. Uygulama, haftada bir seans olmak üzere, kişinin durumuna göre 8-12 seansta tamamlanıyor. Seanslar ortalama 20-30 dakika sürüyor. Uygulamanın sürekliliğini sağlamak için seanslar tamamlandıktan sonra 4 ay süreyle ayda bir seans, daha sonra 3`er ay aralıklarla tek seans yapılması gerekiyor.

KAÇIRILMAYACAK FIRSAT TÜM ZAYIFLAMA ÜNİTELİRİNDE NET %50 İNDİRİM!!!

 

Ziyaretçi Bilgileri Toplam Ziyaretçi : 437990 Kişi - Şu An : 4 Kişi Online - Sitemizi Bugün : 177 Kişi - Dün : 46 Kişi - Son Bir Hafta : 557 Kişi - Son Bir Ay : 2205 Kişi Ziyaret Etmiştir.